REHABILITERING

Er du interessert i å gjenopplive et forsømt hus?

Rehabilitering og oppussing innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi i HPH hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.

Legging av gulv

Ditt drømmehus skal passe perfekt på din drømmetomt. En grundig tomtebefaring gir deg mye. Først bør du forsøke å se for deg drømmehuset plassert på tomten. Sjekk mål, utsikt og lignende. Ta gjerne noen bilder, og bruk Mesterhus sin boligplanlegger for å se hvordan ditt hus vil se ut på din tomt.

Utskiftning av vinduer

Et par uker etter tomtebefaringen, møtes vi igjen for å gå gjennom tegninger, priskalkyle, og leveranse. Les nøye gjennom leveringsbeskrivelsen. Når du har studert papirene, avtal et nytt møte for å diskutere eventuelle endringer. Be om brosjyren «Informasjon og svar på viktige spørsmål til deg som er boligkjøper eller boligbygger» for grundig informasjon om valgene og mulighetene når du bygger et Mesterhus.

Utskiftning av dører

I kontraktsmøtet går vi gjennom tegninger, priser, kontrakt, og leveringsbeskrivelse. Vi følger strenge Bustadoppføringslova krav, gir deg en skriftlig kontrakt i samarbeid med Forbrukerrådet, en detaljert beskrivelse av kontraktens innhold og bankgaranti for oppfyllelse. Vi er din lokale Mesterhus-Byggmester, og du kan alltid spørre om det du lurer på!

Utskiftning av kledning

Før noe kan bygges, må vi utarbeide arbeidstegninger, tekniske beregninger, detaljer og material-lister. Dette er en oppgave vi er behjelpelig med.

Utskiftning av tak

Når byggesøknaden er godkjent og byggingen skal i gang, er det vanlig med et oppstartsmøte. Vi vil gjennomgå en sjekkliste for å forsikre oss om at det som er avtalt eller skal avklares, faktisk blir avtalt. Dere vil nå få møte byggeleder eller kontaktperson for dere under hele byggeprosessen. Finansieringen skal også være avklart.

Kontakt oss

Ønsker du gratis befaring?

Enten du ønsker en gratis befaring eller har noen spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

RING OSS

69 32 47 50

SEND E-POST

post@hph.no

ÅPNINGSTIDER

Man - Fre 08:00 - 16:00

ADRESSE

Spinneriveien 3, 1632 Gamle Fredrikstad

Kontaktskjema