Om oss

Bedriften ble etablert av Hans Petter Hovelsen i 1979.

I over 40 år har vi stått for godt håndverk i Fredrikstad og omegn, samtidig som vi er stolte medlemmer av Mesterhus-huskjeden og arbeider med alt fra egen prosjektutvikling til byggeoppdrag for private, næring og industri.

Over
40
års erfaring

Hans Petter Hovelsen

I mer enn 40 år har vi vært kjent for vårt fremragende håndverk i Fredrikstad og omkringliggende områder. En vesentlig del av denne suksessen kan tilskrives vår grunnlegger, Hans Petter Hovelsen, og hans dedikerte engasjement i byggebransjen og det faglige miljøet.

Dette engasjementet kommer til uttrykk gjennom de ansattes kontinuerlige oppdatering av kompetanse, effektive byggeprosesser og høy kvalitet i tjenestene du som kunde nyter godt av.

Hans Petter Hovelsen bringer med seg en imponerende erfaring. Han startet sin læretid allerede i 1965 hos Byggmester Brynhildsen, og etter seks år fortsatte han sin karriere hos Byggmester Rolf Andreassen. Firmaet Byggmester Hans Petter Hovelsen ble formelt registrert som eget foretak den 1. januar 1979. I begynnelsen besto teamet kun av Hans Petter og hans kone, men i dag har de rundt 18 ansatte på byggeprosjektene og seks ansatte på kontoret, i tillegg til noen eksterne ressurser.

Kort og greit

Vi gjør vårt beste for at alle skal ha det bra på jobb. Trivsel og lavt sykefravær henger tett sammen.

Bilde av logoen til Mesterhus

De siste 13 årene har Mesterhus vært Norges største boligbygger. Mesterhus Norge er en del av Mestergruppen Bolig AS, som har lang tradisjon og virksomhet med utspring i byggmestervirksomhet i Norge. Gruppen arbeider i dag blant annet med kjedekonsepter innenfor husbygging og byggevarehandel. Mesterhus er organisert som et landsomfattende kjedeforetak av frittstående byggmesterfirmaer, og alle kontrakter inngås med den lokale Mesterhusbyggmesteren som er kontraktsrettslig ansvarlig for alle sine prosjekter. Mesterhus kjedekontor eller Mestergruppen Bolig AS er ikke kontraktsrettslig part i den enkelte byggesak.

Grunntanken til Mesterhuskjeden er å bygge kvalitetshus, som blir bygget av din lokale byggmester, forankret i tradisjon, fagkunnskap, seriøsitet og solid håndverk i hele byggeprosessen.

Mesterhus Norge har hovedkontor på Bryn i Oslo.