OPPFØRING AV HUS

Gjør drømmeboligen din til virkelighet allerede i dag.

Ring oss for å avtale et møte hvor vi skreddersyr et tilbud basert på dine ønsker, inkludert tegninger og pris. Vi hjelper deg med å finne ditt drømmehus, også utenfor vår katalog. Bestill huskatalog her.

01

Tomtebefaring

Ditt drømmehus skal passe perfekt på din drømmetomt. En grundig tomtebefaring gir deg mye. Først bør du forsøke å se for deg drømmehuset plassert på tomten. Sjekk mål, utsikt og lignende. Ta gjerne noen bilder, og bruk Mesterhus sin boligplanlegger for å se hvordan ditt hus vil se ut på din tomt.

02

Tegning og tilbud

Et par uker etter tomtebefaringen, møtes vi igjen for å gå gjennom tegninger, priskalkyle, og leveranse. Les nøye gjennom leveringsbeskrivelsen. Når du har studert papirene, avtal et nytt møte for å diskutere eventuelle endringer. Be om brosjyren «Informasjon og svar på viktige spørsmål til deg som er boligkjøper eller boligbygger» for grundig informasjon om valgene og mulighetene når du bygger et Mesterhus.

Bilde av en ny stue og trapp med glassrekkverk

03

Kontraktsmøtet

I kontraktsmøtet går vi gjennom tegninger, priser, kontrakt, og leveringsbeskrivelse. Vi følger strenge Bustadoppføringslova krav, gir deg en skriftlig kontrakt i samarbeid med Forbrukerrådet, en detaljert beskrivelse av kontraktens innhold og bankgaranti for oppfyllelse. Vi er din lokale Mesterhus-Byggmester, og du kan alltid spørre om det du lurer på!

04

Huset bygges på papiret

Før noe kan bygges, må vi utarbeide arbeidstegninger, tekniske beregninger, detaljer og material-lister. Dette er en oppgave vi er behjelpelig med.

05

Oppstartsmøte

Når byggesøknaden er godkjent og byggingen skal i gang, er det vanlig med et oppstartsmøte. Vi vil gjennomgå en sjekkliste for å forsikre oss om at det som er avtalt eller skal avklares, faktisk blir avtalt. Dere vil nå få møte byggeleder eller kontaktperson for dere under hele byggeprosessen. Finansieringen skal også være avklart.

06

Grunnmuren

Å bygge grunnmur kan man ta hånd om selv, eller overlate til oss. Skal du stå for arbeidet, anbefaler vi å bruke et godkjent firma hvis du ikke selv har nødvendig kompetanse. Husk at grunnmuren må være helt nøyaktig både i plan og høyde. Den skal kontrolleres grundig før vi går i gang med å bygge huset.

07

Råbygget

Kan man gjøre noe selv? Er du fingernem selv, bør du høre med oss hva du har lov til å gjøre på egenhånd.

08

Overtagelse

Før du tar i bruk huset, gjennomfører vi en formell overtagelse med protokoll for å sikre dine forventninger. Etter befaringen dokumenterer vi eventuelle mangler med fastsatte utbedringsfrister. Når betalingen er gjennomført, får du nøklene, og huset er ditt. Vi gir fem års garanti med bankgaranti som byggmester. Et år etter innflyttingen utfører vi en garantibefaring for din tilfredshet. Vi setter trygghet først.
Bilde av et nybygd moderne hus i et nabolag
Kontakt oss

Ønsker du gratis befaring?

Enten du ønsker en gratis befaring eller har noen spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

RING OSS

69 32 47 50

SEND E-POST

post@hph.no

ÅPNINGSTIDER

Man - Fre 08:00 - 16:00

ADRESSE

Spinneriveien 3, 1632 Gamle Fredrikstad

Kontaktskjema