KARRIERE

Vi satser på lærlinger som er morgendagens fagfolk

Vi ønsker å ha 2-3 lærlinger under opplæring til enhver tid. Målet er at folk skal bli i bedriften også etter endt læretid. Det gir oss gode muligheter for å forme lærlingene slik vi vil, og at de på sikt vil bli værende i firmaet.

Vi satser på lærlinger

Vi satser aktivt på rekruttering av morgendagens fagfolk, og har som mål å til enhver tid ha 2-3 lærlinger under opplæring. Målet er at folk skal bli i bedriften også etter endt læretid. Det gir oss gode muligheter for å forme lærlingene slik vi vil, og at de på sikt vil bli værende i firmaet. Vi starter tidlig med rekruttering, og vi har et godt samarbeid med Greåker vgs om utplasseringer.

Lærlingene og bedriften får blitt litt kjent. Er det en god match vil de signere lærlingkontrakt – og etter endt skoletid vil de bli lærlinger.

Et godt arbeidsmiljø har positive ringvirkninger.

Vi gjør vårt beste for at alle skal ha det bra på jobb. Trivsel og lavt sykefravær henger tett sammen.

Les mer om hvordan det er å jobbe hos oss

LEDIGE STILLINGER

Tømrere søkes

HPH Byggentreprenør AS ble etablert i 1979. Vi er i dag ca 30 ansatte og har en forventet omsetning på ca 110 mill i 2020. Vi er medlem av Mesterhus, Norges største boligleverandør.

På grunn av økende ordremengde søker vi TØMRERE for fast ansettelse og snarlig tiltredelse. Vi arbeider i Fredrikstad og omegn i trivelig og godt faglig miljø.

Vedkommende må være selvstendig, ha stå på humør og inneha fag-/svennebrev. Må beherske norsk muntlig og skriftlig.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Christer Guttormsen på tlf: +47 406 91 095